Voor een basisschool te Spijkenisse mochten we wanden plaatsen. Ook hebben we diverse timmerwerkzaamheden verzorgd zoals:

-het plaatsen van een houten balklaag en vloer

-het plaatsen van raam- en deurkozijnen e.d.

Leendert Janse

 

School SpijkenisseSchool SpijkenisseSchool SpijkenisseSchool SpijkenisseSchool Spijkenisse

Voor een tweetal projecten hebben jullie de plafonds en wanden geleverd en geïnstalleerd. Met veel genoegen kijken we terug naar onze prettige samenwerking en het prachtige eindresultaat! Jullie zijn flexibel en kunnen makkelijk schakelen als er onverhoopt uitdagingen opduiken. Jullie werken netjes en gaan overleg niet uit de weg. We kijken uit naar het volgende project!

Nicoline van Egmond, interior architect, BIS BV’

BISBISBISBISBIS

Bij Bakker Voordijk in Ridderkerk mochten we plafonds, wanden, deuren en kozijnen leveren en monteren. Een paar beelden direct na de montage.

Leendert Janse

Bakker Voordijk RidderkerkBakker Voordijk RidderkerkBakker Voordijk Ridderkerk

Wanden

Om de juiste uitstraling te hebben met wanden, gebruiken wij vaak metal stud wanden. Dit zijn moderne lichte scheidingswanden van gipskartonplaten. Deze worden vaak toegepast als alternatief voor de gebruikelijke massieve wanden. Ze kunnen onafhankelijk van de dragende structuur worden opgebouwd. De voordelen van metal stud wanden: licht van gewicht, geluidsisolerend, brandwerend, vlakke afwerking en het leidingpakket kan worden weggewerkt tijdens het bouwproces.

Metal stud wanden komen in verschillende varianten voor: als voorzetwand en/of scheidingswand. Door een juiste combinatie van plaatdikte, profielbreedte, het toepassen van één of twee lagen gipskartonplaat en het al dan niet aanbrengen van isolatie in de spouw kan optimaal aan uw wensen als opdrachtgever dan wel de eisen van het bouwbesluit worden voldaan.

Mocht u i.p.v. metal stud een houten framewerk wensen, dan kunnen we dat uiteraard ook voor u regelen.