In Katwijk mochten wij bij de Triumfatorkerk plafonds leveren en monteren. Dit was i.v.m. de hoogte en omvang van het werk een leuke uitdaging.

‘Het is prettig om samen te werken met Leendert Janse Afbouw in verband met de korte lijnen en flexibele planning’

Middelwaterinbouw B.V. te Nieuwerkerk a/d IJssel

Katwijk TriumfatorkerkKatwijk TriumfatorkerkKatwijk TriumfatorkerkKatwijk TriumfatorkerkKatwijk Triumfatorkerk

Bij School met de Bijbel te Nieuw-Beijerland mochten wij de systeemplafonds leveren en monteren inclusief het timmeren van koven bij de ramen.

Het is altijd weer een uitdaging om te zorgen dat je tijdens schooltijden niemand tot last bent en uiteindelijk mooi werk af kunt leveren.

Leendert Janse

 

School met de Bijbel Nieuw-BeijerlandSchool met de Bijbel Nieuw-BeijerlandSchool met de Bijbel Nieuw-BeijerlandSchool met de Bijbel Nieuw-Beijerland

Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf Leendert Janse Afbouw, een team van spontane en gemotiveerde vakmensen. Zij bieden een goede prijs kwaliteit verhouding, werken netjes en begrijpen de wens van de klant.

Kortom een aanrader voor uw plafondsystemen of timmer- en afbouw werkzaamheden.

Rachid Mesaoudi PERSONAL MOTION
FOR A HEALTHY LIFESTYLE

Sportschool LeiderdorpSportschool LeiderdorpSportschool Leiderdorp

Voor een tweetal projecten hebben jullie de plafonds en wanden geleverd en geïnstalleerd. Met veel genoegen kijken we terug naar onze prettige samenwerking en het prachtige eindresultaat! Jullie zijn flexibel en kunnen makkelijk schakelen als er onverhoopt uitdagingen opduiken. Jullie werken netjes en gaan overleg niet uit de weg. We kijken uit naar het volgende project!

Nicoline van Egmond, interior architect, BIS BV’

BISBISBISBISBIS

Bij Kwalitaria Delifrance in Genemuiden mochten wij een plafond met een koof realiseren. Een sfeervol resultaat!

Leendert Janse

Delifrance GenemuidenDelifrance GenemuidenDelifrance GenemuidenDelifrance GenemuidenDelifrance Genemuiden

Voor het kantoor van Riwal in Den Bosch mochten wij het plafond leveren en monteren. Een prachtige lichte ruimte met een groot plafondoppervlak. Bedankt, Riwal!

Leendert Janse

Kantoor Riwal Den BoschKantoor Riwal Den BoschKantoor Riwal Den Bosch

Bij Bakker Voordijk in Ridderkerk mochten we plafonds, wanden, deuren en kozijnen leveren en monteren. Een paar beelden direct na de montage.

Leendert Janse

Bakker Voordijk RidderkerkBakker Voordijk RidderkerkBakker Voordijk Ridderkerk

plafonds

Wilt u een naadloos gesloten plafond? Kies dan voor een vast plafond. Deze plafonds zijn brandwerend en goed voor de isolatie van geluid en warmte. Door de keuze in het ophangsysteem, de plaat- en isolatiedikte kunnen de prestaties flexibel worden aangepast aan uw eisen.

Binnen kantoren, winkels, scholen, kerken, ziekenhuizen en restaurants wordt een systeemplafond veel toegepast. De reden hiervoor is dat er veel voordelen zijn met een systeemplafond. Alle soorten leidingen en kabels kunnen erin weggewerkt worden. Daarnaast zijn systeemplafonds brandvertragend, akoestisch, te verkrijgen in diverse kleuren en afmetingen en kunnen alle soorten verlichting worden ingebouwd.

Aluminium is tegenwoordig een trendy uitvoering voor plafonds. Luxalon plafonds zijn gemaakt van aluminium en geschikt voor iedere woonruimte. Deze plafonds zijn ook erg praktisch voor vochtige ruimtes en u heeft volop mogelijkheden om te variëren in kleur en breedte.

Wij helpen u bovendien graag om brandgevaarlijke zachtboard plafonds te verwijderen.